nadgradni led panel 600x600
- Proizvodnja

Nadgradni LED panel 18W za svetlobo, ki gori z 18 Watti

Nadgradni LED panel 18w je LED panel srednje vrednosti

Nadgradni LED panel 18w je le ena od možnosti, ki jo lahko izberete v ponudbi podjetja Trendlight.  Gre za LED panel, ki sveti s srednjo močjo. LED paneli – nadgradni, s 24w, pa so LED paneli, ki svetijo z najvišjo močjo, torej 24 Wattov. Obojni so dosegljivi v ponudbi podjetja Trendlight. Tam pa so vam na voljo tudi LED paneli z drugačnimi vrednostmi.

Nadgradni LED paneli so namenjeni nadometni montaži

Ne glede na to ali izberemo nadgradni LED panel 18w okrogle oblike ali nadgradni LED panel 600×600, ki je kvadratne oblike, bo ta vedno namenjen nadometni montaži, na strop pa jih bomo pritrdili s t.i. nevidnimi nosilci. Ti so pri nadgradnih LED panelih običajno že priloženi.

Vsi nadgradni LED paneli, ki so dostopni v podjetju Trendlight, so visoko kakovostni in jih lahko uporabljamo povsod: v pisarnah, delovnih prostorih, garažah, na terasah, v domovih in tako dalje. Njihova svetloba je prijetna in deluje razpršeno. Številka ob črki »w«, pa običajno govori o svetlobni moči LED panela.

nadgradni led panel 18w

Nadgradni LED panel 18w in njegove prednosti

Nadgradni LED panel 18w sije v beli barvi. Narejen je iz visoko kakovostnega litega aluminija in je v celoti bel. Luč lahko uporabljamo v notranjosti. Ker je LED panel 18w oblikovan kot zelo tanek, pa se odlično poda vsakemu prostoru.

Njegova življenjska doba je zelo dolga, saj lahko sveti do 30.000 ur, prenese tudi prav toliko prižigov. Njegova moč je 18 Wattov in za delovanje potrebuje priključno napajalno napetost AC, 230 V / 50 Hz. Luč žal ni mogoče svetlobno regulirati, v podjetju Trendlight pa vam nanjo nudijo 2 leti garancije.

Nadgradni LED panel 600×600: ime se nanaša na dimenzije

Ko govorimo o nadgradnem LED panelu 600×600, govorimo v prvi vrsti o njegovih dimenzijah. Tako gre v tem primeru običajno za LED panele kvadratne oblike. Podjetje Trendlight ima na zalogi tudi številne vrste nadgradnih LED panelov 600×600.

Vsi svetijo v beli barvi in so, prav tako kot nadgradni LED panel 18w, popolnoma beli. Mogoče jih je dobiti v različnih močeh. Na voljo so takšni, ki delujejo s 6 W, 12 W, 18 W in 24 W.

LED paneli: nadgradni 24 W so najmočnejši

Če potrebujete močnejši LED panel, izberite nadgradni 24w, ki deluje z močjo 24 Wattov. V podjetju Trendlight so na voljo okrogli in kvadratni, obojni svetijo z belo barvo in so v celoti beli.

Uporabljajo se lahko v notranjih prostorih, držijo 30.000 ur, zanje pa lahko dobite 2 leti garancije.

led paneli nadgradni 24w